Maatwerk Lente Opendeur Gyma 2023

Lente Opendeur Gyma 2023

Lente opendeurweekend

Gyma opent opnieuw de deuren tijdens het eerste lente weekend van 25 & 26 maart!

  • Kom vrijblijvend langs om een kijkje te nemen in onze showroom en atelier.
  • Laat je adviseren en begeleiden door onze interieurarchitecten voor uw maatwerk vragen (keukens, maatkasten, dressings, badkamers etc.) 
  • of maak een afspraak voor een analyse of voorontwerp van uw interieur. 

Is jouw woning aan vernieuwing toe? Weet jij niet goed waar beginnen of zit je snel vast met keuzes maken? Stap dan gewoon eens binnen in onze showroom voor advies tijdens ons opendeurweekend.

Lente Opendeur Gyma 2023

Lente acties

Laat u begeleiden van A tot Z voor uw renovatie en totaalinrichting. Van voorstudie tot uitvoering. Gyma is één aanspreekpunt dat uw zorgen weg neemt en begeleidt in de volledige renovatie of interieurbouw van uw woning. Tijdens dit opendeurweekend krijgt u gratis advies, een eerste analyse van uw plan of bespreken we de eerste aanzet van uw plan. 

U krijgt ook de lentecampagne te zien waarbij de acties van onze partners aan bod komen. Tijdens de lentepromo kunnen wij u unieke cadeaus aanbieden om nieuwe kooktechnieken en smaken te ontdekken van onze partners.

Krijg een gratis goodiebag met enkele leuke extra's en info over onze diensten en specialiteiten tijdens uw bezoek

Krijg een rondleiding in ons atelier

We bieden u ook de unieke gelegenheid om een rondleiding te krijgen in ons atelier. De nieuwste productietoestellen zijn opgesteld en onze mensen tonen u graag de werking van onze schrijnwerkerij tijdens uw bezoek. Schrijf u nu hier reeds in voor een rondleiding in ons atelier en krijg uitleg van onze experts en eigen mensen. Stuur een mailtje naar info@gyma.be en maak een vrijblijvende afspraak met één van onze interieurarchitecten indien u zeker in dit eerste lente weekend wil langskomen.

Bezoekers krijgen 5% korting op de meubels (maatwerkkasten, dressings, etc.) of krijgen 5% korting op de toestellen en de huidige keuken acties in maart en april