Bedrijven

Bedrijven

Vooral het goede en gewaardeerde contact met onze leveranciers heeft ertoe geleid dat we steeds een eerlijke en concurrentiële prijs kunnen bieden. Een hoge afwerkingsgraad en correcte opvolging van uitvoeringstermijnen is dan weer het gevolg van onze professionele aanpak, begeleiding en ervaring.

Wij zijn ook zeer trots deel uit te maken van het GYPROC ProTeam. Dit biedt een gespecialiseerde ondersteuning en garantie van de fabrikant.

Wij plaatsen GYPROC in al zijn vormen, als ook metalen en rotswol systeemplafonds. Aansluitend hierop leveren en plaatsen wij ook alle binnenschrijnwerk: van deuren tot maatkasten.

Veelzijdigheid en ervaring

De veelzijdigheid en ervaring van GYMA maakt dat u er terecht kan voor alle aspecten van uw interieurproject. Dat bespaart u meteen de zoektocht naar verschillende aannemers voor elke job. De veelzijdigheid, hoge kwaliteitseisen en flexibiliteit is van ons team vakmensen vrijwel onbeperkt, zowel voor totaalrenovatie als voor kleinere projecten. Onze realisaties beginnen waar uw creativiteit stopt.

U had gedacht aan een frisse werkruimte, groot keuken, vergaderzaal, toonzaal... wat u ook juist wil, laat het ons maar weten. Onze eigen schrijnwerkerij verzorgt al uw speciale maatvoeringen met oog voor detail.

Binnendeuren hebben een groot aandeel in het uitzicht van uw woon- of werkruimte, daarom heeft GYMA een uitgebreid gamma voor u klaar, gaande van de eenvoudige schilderdeur, een iets strakkere blokdeur, blinde deuren (deur zonder stijlen en met onzichtbare scharnieren), pivoterende deuren,  een glazen deur, zelfs veiligheids- en branddeuren plaatsen we zonder problemen.

Gyma doet meer...

Ook kan GYMA rekenen op een atelier voor metaalverwerking. Daarom is inox en aluminium ons zeker niet vreemd. Hierdoor kunnen wij ook uw vraag qua trapleuningen, het bekleden van muren of kasten, afwerkingsprofielen voor ramen… in deze materialen met de nodige vakkennis invullen.

Vloeren en vloerbekleding geven uw leefruimte een verfijnd accent. Bij GYMA hebt u een zeer brede waaier van keuzemogelijkheden. Tegels, natuursteen, vinyl, marmoleum, laminaat of massief parket: het kan allemaal. U kiest, wij brengen het voor elkaar met dezelfde afwerkingnormen die GYMA zo eigen zijn.

Schilder- en behangwerk vormen het sluitstuk in de afwerkingfase. GYMA heeft hiervoor een equipe samengesteld van vaklui die de modernste schildertechnieken feilloos onder de knie hebben. Ook allerhande gespecialiseerde verftoepassingen behoren tot de mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld verschillende kalktechnieken, hout- en marmerimitaties, patines, vergulden en zo veel meer.

GYMA geeft u een snelle en perfecte afwerking waarbij u zelf bepaalt wat er gebeurt. Na een grondige bespreking krijgt u een offerte, onderbouwd met de nodige computerplannen en advies. Wij maken er een erezaak van om uw project te realiseren binnen uw aangegeven budgetaire grenzen en de aangegeven tijdspanne.