Maatwerk Opening nieuwe showroom

Opening nieuwe showroom

A new beginning

Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken dachten de zaakvoerders van Gyma BV. Dus het moet meteen juist zitten. En of het juist zit, want de nieuwe showroom gelegen te Heihoefke 3 in Brecht, is een pareltje. In maart 2021 ging deze officieel open. De start van een nieuw tijdperk voor het bedrijf, want het staat buiten kijf: deze showroom is hét nieuwe visitekaartje van interieurbedrijf Gyma.

Nieuw visitekaartje 

Het ontwerp van de nieuwe showroom ontstond in samenspraak met de eigen interieurarchitecten. Deze doorging uitgebreide brainstorm sessies en ontwerpfases, om uiteindelijk een zo ruim mogelijk aspect van wat dit familiebedrijf ontwerpt, maakt en plaatst, te tonen aan zijn klanten. Maatkasten, keuken, meubels op maat, badkamer, gyproc wanden en plafonds, binnendeuren op maat, en zo verder... alles komt uitgebreid aan bod. Dit in diverse stijlen, maar met één rode draad als herkenningspunt: afwerking van topniveau.

Grenzen werden verlegd voor deze showroom. Vakmanschap van het hoogste niveau verbluffen de bezoekers met een prachtige interieurinrichting.
Opening nieuwe showroom

Flexibiliteit, creativiteit en kwaliteit, dat is waar Gyma BV voor staat.

Creativiteit en diversiteit is wat zowel de ontwerpers, productietekenaars, als de schrijnwerkers van Gyma met zich meedragen. In deze showroom zijn heel wat diverse creatieve oplossingen getoond. Van de prachtige lamellen wanden, het met fineer afgewerkt bad tot de speelse maatkast voor de kinderhoek. 

Flexibiliteit

Elke klant is anders, zo ook elk project. De professionaliteit van Gyma bewijst dat zij elk project aankunnen. Groot en klein, in moderne, hedendaagse, architecturale en landelijke stijl. Ook die flexibiliteit wordt getoond in de nieuwe showroom. Van een op MDF gelakte keuken met gefreesde deuren in een landelijke stijl en een gasvuur als eyecatcher, een strakke keuken met dekton werkblad tot een moderne keuken met fineer en nano fenix afwerking voor de kolomkasten. 

Kwaliteit 

Wat het budget ook mag zijn, Gyma wil kwaliteit afleveren. Verstek is geen uitzondering, maar mag gevraagd worden. Het kan! Materialen bepalen de waarde van een afgewerkte product, de afwerkingsgraad is hoe dan ook van het hoogte niveau. Die boodschap wil het bedrijf uitsturen. 

Kom de materialen bekijken en voelen en snuif de sfeer op van deze prachtige nieuwe showroom

Kwaliteit van topniveau