Historiek

GYMA werd in 1989 opgericht als dochteronderneming van de firma LAROB, gespecialiseerd in aluminium en inox brievenbussen voor zowel particulier als professioneel gebruik.

Bij de opstart hield GYMA zich vooral bezig met het plaatsen van GYPROC wanden en plafonds. Maar in de loop der jaren is GYMA uitgegroeid tot een firma die het totaal-pakket van interieurafwerking kan aanbieden.

In 1991 verhuisde GYMA, samen met LAROB, naar de huidige locatie aan de Bosstraat in Brecht. Daar werd naast de kantoren en toonzaal ook een volledig werkatelier gebouwd, alles samen goed voor 2.400 m². In totaal werken we nu met 17 werknemers, waaronder projectleiders, interieurarchitecten, interieurvormgeefster, kleurconsulente en geschoolde arbeiders.

Door steeds service en kwaliteit te bieden en niet te overhaast te groeien hebben we een goede reputatie opgebouwd bij onderaannemers en leveranciers. Het bewijs hiervan is dat we sinds 2005 deel uit maken van het GYPROC ProTeam. Dat betekent gespecialiseerde ondersteuning en garantie van de fabrikant GYPROC.

Alleen met deze ingesteldheid is GYMA kunnen uitgroeien tot wat het vandaag is: een gezond succesvol bedrijf met een pak tevreden klanten…