Maatkasten en dressings om mee uit te pakken

Kasten op maat nodig? Onze ontwerpers denken na over de vorm en functie tot in detail en onze schrijnwerkers en plaatsers voeren het ontwerp daarna vakkundig uit. Elk project is uniek, want elke klant is uniek.

Hulp nodig van onze experten?

Contacteer ons!

Maatwerk Maatkasten & Dressings

Maatkasten & Dressings

Meer bergruimte, meer orde en meerwaarde

Redenen genoeg om maatkasten in je woning of kantoor te voorzien. Meer opbergruimte, meer orde, meer leefruimte en een aanzienlijke meerwaarde voor je pand om er maar enkele te noemen. Op voorwaarde dat ze doordacht geplaatst en piekfijn afgewerkt zijn natuurlijk, en daar maakt het vakmanschap van Gyma BV hét verschil. Al meer dan 30 jaar maken we ingemaakte kasten en dressings die maximale plaats besparing, tijdloos design en een nauwkeurige afwerking combineren in één totaaloplossing.

Eindeloze mogelijkheden en toepassingen

Voor onze ontwerpers, schrijnwerkers en plaatsers is geen verzoek te gek of te uitdagend! We hebben in onze carrière al heel wat unieke of speciale maatwerk projecten gerealiseerd.

 • Maatkasten in moeilijk bereikbare of “verloren” ruimtes (bv. onder de trap, onder schuin dak, aan gebogen muren, ...)
 • Een erg kleine ruimte omtoveren tot een inloopkast met maximale bergruimte of extreem grote dressings compartimenteren
 • Ingemaakte kasten in winkelinterieurs met maximale beschikbare ruimte voor stock en haast onzichtbare zichtkanten.
 • Op maat gemaakte kasten op grote hoogte naar comfortabele grijphoogte brengen met telescopische bediening.
 • Kasten in verstek afgewerkt in hoogwaardige materialen ( fineer, gelakte MDF, HPL, ... ) Zowel inbouwkasten, garderobekasten, dressings, schuifdeurkasten, draaideurkasten, haardmeubel, tv meubel, dressoir kasten, e.a
 • Maatmeubels, maatkasten, dressings en maatkeukens voor andersvaliden met aangepaste bedieningen, hoogtes en bewegingsruimte.

Alles voor je dressing op maat bij 1 partner

Wil je een volledige dressing inrichten, dan is Gyma BV de geknipte partner. We hebben alles wat je nodig hebt in eigen beheer en volgen de werkzaamheden, timing en budgetten voor je op gedurende het hele traject. Een nieuwe dressing maken of je inloopkast herinrichten met Gyma BV spaart je zo heel wat kopzorgen uit.

 • Onze interieurarchitecten ontwerpen je dressing op maat van jouw wensen en budget
 • Je krijgt een 3D visualisatie van het design (en de binneninrichting)
 • Volledige projectcoördinatie gebeurt in eigen beheer
 • Gyproc wanden en plafonds worden ook door ons Gyproc Pro Team geplaatst ter voorbereiding van uw maatkasten
 • Onze professionele schrijnwerkers maken je dressing kasten op maat in ons in-house atelier
 • Binnendeuren op maat worden aansluitend geplaatst tussen het maatwerk
 • We werken met materialen van topkwaliteit en dankzij de vakkennis van onze schijnwerkers bereiken we telkens een high-end afwerking binnen elk budget. 

Inspiratie Laat je inspireren

Catalogus

Kan je maar niet genoeg krijgen van onze realisaties? Of wil je je toch nog wat harder verdiepen in ons kunnen? Dan is onze catalogus zeker en vast het perfecte leesvoer voor jou. Vraag hieronder jouw gratis exemplaar aan en dompel je onder in ons verhaal.

Catalogus aanvragen