Over ons

Interieurbedrijf Gyma BV uit Brecht, gelegen tussen Antwerpen en Breda, ontwerpt, maakt en plaatst interieurschrijnwerk op maat bij particulieren en bedrijven in heel België en over de landsgrenzen heen. Van meubels op maat tot en met volledige interieurbouw en interieurrenovaties inclusief volledige projectcoördinatie.

Maatwerk Gyma Interieurbouw

Gyma Interieurbouw

Een familiaal successverhaal

Interieurbouw is een vak apart en al sinds 1989 dé specialiteit van interieurbedrijf Gyma BV uit Brecht. De passie voor maatwerk werd hier letterlijk met de paplepel doorgegeven, want verschillende generaties werken dag in dag uit samen in de zaak. Guido Lauryssen, zijn echtgenote Mayke Van Den Broeck, zoon Tim en dochter Anneke staan tegenwoordig aan het roer van het familiebedrijf en zetten de Gyma tradities met evenveel enthousiasme als weleer verder.

Gyma Interieurbouw

Klein en groot(s) tegelijkertijd

Hoewel we bij Gyma BV de typische waarden en troeven van een kleinschalig kmo-bedrijf uitdragen, zijn we zeker geen kleine speler in de interieurbouw sector. We maken immers deel uit van de grotere holding waartoe ook aluminium- en metaalbewerkingsbedrijf Alu-Coating en brievenbussen fabrikant Larob behoren.

Dit hechte partnership verklaart ons uitgebreid en competitief aanbod in hout- en metaalschrijnwerk op maat en geeft ons de financiële en administratieve slagkracht en zekerheden om ook grootschalige interieurbouwprojecten en overheidsopdrachten zonder enige aarzeling aan te nemen.

Testimonials Jouw mening doet er toe

Kris Rutten

Kris Rutten

“Tijdens onze zoektocht naar een nieuwe keuken kwamen we een beetje toevallig de firma Gyma tegen. We wensten immers samen met de nieuwe keuken ook de verbindingsdeur tussen keuken en garage te vernieuwen door een invisible door. Bij ons bezoek aan de toonzaal bleek dat er ook keukens gemaakt werden door Gyma. We werden vriendelijk en deskundig geholpen door de verkoper en dit zonder enige vorm van opdringerigheid. Uiteindelijk beslisten we met Gyma in zee te gaan voor de binnendeur en de keuken. Deze werd deskundig geplaatst door vriendelijke plaatsers. Wij genieten nu van onze nieuwe, mooie en praktische keuken.”

S V

S V

Wij zijn super content en nogmaals bedankt voor de goede service!
Grts
Swa & Tine

Wat we allemaal ontwerpen, maken en plaatsen:

  • maatmeubelen & binnenschrijnwerk gemaakt in eigen schrijnwerkatelier
  • (inloop)kasten & dressings op maat
  • op maat gemaakte keukens
  • badkamers op maat
  • casco afwerking & Gyprocwerken
  • partiële of gehele interieurrenovatie
  • slimme deursystemen & binnendeuren
  • volledige woninginrichting
  • bureau op maat & volledige kantoorinrichting