Vakwerk Project Bracke

Project Bracke

Op maat gemaakt interieur voor de familie Bracke

Een interieur met een uitgesproken minimalistisch karaketer, dat is wat de familie Bracke uit Merksem wou voor hun woning. De Gyma interieurdesigners ontwierpen een op maat gemaakt interieur met grote vlakken, rechte lijnen, naadloze overgangen en fijn afgewerkte hoeken en grepen. Net die details zijn de subtiele blikvangers die het verschil maken.

The details are not the details, they make the design

Dit interieurproject is een sprekend voorbeeld hoe Gyma interieurbouw het verschil maakt met "tot op de millimeter precies maatwerk". Een zorgeloze totaalrenovatie bij één enkele partner, dat is waar Gyma voor staat. Bij de familie Bracke pakten we tegelijkertijd keuken, badkamer, gang én leefruimte aan. Afbraak, gyprocwerken, plaatsing van nutsvoorzieningen, interieurschrijnwerk en afwerking verzorgden we allemaal in eigen beheer.

Op maat gemaakte keuken

  • Ook in een smalle ruimte creëert een op maat gemaakt interieur een heerlijk ruimtegevoel. Deze maatkeuken is perfect in balans, zowel mooi als praktisch.
  • Spoelbak en kookplaat in vlakbouw in keukenblad
  • Zwarte ATAG toestellen en greeploze witte kasten
  • NOVY PURE LINE dampkap ingebouwd in plafond
  • Koelkast met innovatief Blum SERVO-DRIVE systeem

Op maat gemaakte deuren

Bij Gyma houden we ervan om ruimtes volledig te benutten. Zowel op visueel als op functioneel vlak. Bijvoorbeeld door kasten en deuren tot tegen het plafond af te werken. Die verticale lijnen doen de ruimte meteen een pak hoger lijken. Bij voorkeur gaan we dan nog een stapje verder door onze op maat gemaakte deuren af te werken met stijlvolle details zoals speciale handgrepen.

Bij de familie Bracke plaatsten we plafondhoge draaideuren met opvallende aluminiumgrepen op de kopse kanten van de fronten. Ook de strakke schuifdeur op maat tussen keuken en woonkamer is bijzonder. Deze is meer dan 3 meter breed en bestaat uit 2 delen die naadloos met elkaar verbonden zijn in één geheel.

Op maat gemaakte binnendeuren, XL schuifdeuren, onzichtbaar weggewerkte Invisidoors en innovatieve deursystemen zijn een van de Gyma specialiteiten. Kom gerust enkele deuren bekijken en uittesten in onze showroom in Brecht!

Maatkasten in de woonkamer

Ook in de leefruimte blijf je kijken naar het op maat gemaakte meubilair. Het wandmeubel is een blikvanger van formaat met knappe technische hoogstandjes. De naadloze maatkasten in de nis vervaardigden we bijvoorbeeld met HI-MACS materiaal, waarmee we flinterdunne plaatdiktes tot 12 mm kunnen bewerken. Dat verklaart de bijzonder precieze afwerking in de kleinste hoekjes en kantjes. Geïntegreerde en dimbare LED-strips geven het geheel de extra touch.

Een aparte samenwerking

Dit interieurproject realiseerden we in samenwerking met Greet Herman van Apart Architecten uit Antwerpen. Een interieurarchitecte met visie die net zo veel belang hecht aan kwaliteitsmaterialen, oog voor detail en een onberispelijke afwerking als wij. Dat maakte deze samenwerking bijzonder vlot en aangenaam.