Vakwerk Project Clics

Project Clics

Kantoorinrichting en winkelinrichting voor Clics Toys in Wuustwezel

Wie de kantoren en toonzaal van Clics Toys in Wuustwezel bezocht heeft, zal het beamen. Het bedrijfsinterieur is net zo doordacht, herkenbaar en inspirerend als het educatieve constructiespeelgoed zelf. De door Gyma BV op maat gemaakte toonzaal- en kantoorinrichting brengt esthetiek, techniek en gebruikerscomfort samen in één visueel aantrekkelijk geheel. Daardoor voelen bezoekers én werknemers zich welkom, comfortabel én thuis bij Clics Toys. 

De witte draad doorheen het ontwerp

Zowel in de showrooms op de eerste verdieping als in de rest van het kantoorgebouw vormen witte accenten de rode draad doorheen de volledige kantoorinrichting. Het merendeel van de maatmeubels zijn gemaakt met stijlvolle Evola laminaat van Unilin in warme houtkleuren. De witte details op intensief gebruikte oppervlakken (zoals alle hoge horizontale vlakken) zijn afgewerkt met krasvaste Corian. Beide materialen zijn oersterk en onderhoudsvriendelijk, wat het op maat gemaakte kantoormeubilair mooi, praktisch en duurzaam maakt. De aluminium grepen zijn ontworpen door het Gyma designteam en perfect op maat gefabriceerd door ons zusterbedrijf Alu-coating in Brecht. Daar werken we regelmatig mee samen om diverse aluminium interieuritems op maat te maken.

1 partner voor de volledige interieurafwerking

Eén aanspreekpunt volstaat. Gyma BV ontwerp en maakt alles op maat voor de winkelinrichting en kantoorinrichting. Ook voor grote en complexe interieurprojecten zoals deze totaalrenovatie. Met een in-house productieatelier, een eigen Gyproc Pro team en creatieve interieurdesigners onder eigen dak, heeft Gyma BV geen onbekende onderaannemers nodig. Wij behartigen elk interieurproject van ontwerp tot oplevering in eigen beheer.

Tips voor uw kantoorinrichting 

Een systeemplafond is handig om snelle toegang tot technieken te behouden terwijl die onzichtbaar weggewerkt zijn. De combinatie met Gyproc plafondplaten voegt daar een strakke look én bijkomende akoestische isolatie aan toe. Zeker in drukke kantooromgevingen is dat akoestisch comfort een belangrijke troef.

De meerwaarde van een architect

Bij grote en complexe interieurprojecten is een samenwerking met een professioneel architect zeker interessant. Clics Toys vertrouwde het ontwerp voor deze kantoorinrichting aan Greet Herman van Apart Architecten in Antwerpen toe en de praktische realisatie ervan aan Gyma BV. Een sterk team! Wij vinden het alleszins heerlijk om vanuit onze praktijkervaring te sparren met architecten. Materiaalkeuzes, technische uitdagingen en creatieve mogelijkheden in onderling overleg aftoetsen brengt altijd nieuwe ideeën naar voor, die de gezamenlijke projecten alleen maar ten goede komen.