Je volledige interieurinrichting bij één partner

Voor je nieuwbouw interieurafwerking of de interieurrenovatie bij je thuis, op kantoor of in je zaak zit je goed bij Gyma BV uit Brecht. Interieurs afwerken met alles erop en eraan, is namelijk echt ons ding.

Ook nood aan onze expertise?

Contacteer ons

Maatwerk Totaalinrichting

Totaalinrichting

Geen gedoe, geen kopzorgen

Je kwam misschien bij ons terecht, omdat je op zoek was om iets specifiek te renoveren? Maar je komt er al snel achter dat Gyma BV de expertise heeft om jouw volledige interieur in orde te brengen. Dit zowel voor particuliere interieurs en residentiële inrichting als professionele interieurinrichting

Van totaalconcept tot en met after service kan je op onze kennis, ervaring en een vlekkeloze projectcoördinatie rekenen. Omdat we elk facet van je interieur make-over volledig in eigen beheer uitvoeren, heb jij één enkel aanspreekpunt én een zorgeloze samenwerking.

Wij leveren topkwaliteit, met alles erop en eraan

Of het nu gaat om kwalitatief woondesign in een villa of appartement, de high-end inrichting van een horecazaak of winkel, Gyma BV is er voor iedereen die kiest voor een interieurafwerking van topniveau.

Gyma is ook uitvoerende partner voor architecten, binnenhuisarchitecten en projectontwikkelaars. Wanneer je iets ontwerpt, dan wil je ook dat dit onberispelijk wordt uitgevoerd en dat jouw ideeën, ontwerpen en bouwprojecten realiteit worden volgens jou visie. Geen zorgen over materialen, afmetingen en opvolging. Ons technisch tekenteam zet uw plannen foutloos om in productietekeningen, die tot in detail correct worden uitgevoerd. Onze werfleiders houden je op de hoogte en volgen de volledige realisatie op, met oog op timing en budget. Je kiest bij Gyma voor high-end kwaliteit tegen een correcte prijs.

Interieurinrichting bij je thuis of op de zaak?

Bij Gyma BV krijgt elke klant dezelfde flexibele all-in service, ongeacht de grootorde van het project. Zowel een kleine, grote of uitdagende interieur make-over van je bedrijfsinterieur of je interieur thuis kan je aan onze professionals toevertrouwen.

Particuliere interieurinrichting

  • interieurinrichting nieuwbouw panden
  • afwerking interieur voor casco woningen
  • op maat gemaakte kasten & dressings
  • op maat gemaakte badkamers & keukens

Professionele interieurinrichting

  • receptie-, bureel- en kantoorinrichting
  • winkelinrichting & showroom interieurs
  • Gyproc plaatsingen 
  • (brandwerende) binnendeuren op maat

Inspiratie Laat je inspireren

Catalogus

Kan je maar niet genoeg krijgen van onze realisaties? Of wil je je toch nog wat harder verdiepen in ons kunnen? Dan is onze catalogus zeker en vast het perfecte leesvoer voor jou. Vraag hieronder jouw gratis exemplaar aan en dompel je onder in ons verhaal.

Catalogus aanvragen