Vakwerk Project Liesmons-Dom

Project Liesmons-Dom

Keuken- én badkamerrenovatie in Sint-Katelijne-Waver

De keuken en de badkamer zijn belangrijke en drukbezochte plekken in huis. Die moeten zeker praktisch en comfortabel zijn, maar er zit nog veel meer in! Met deze keuken- en badkamerrenovatie in Sint-Katelijne-Waver bewijst interieurbouw Gyma nog maar eens dat je niet hoeft te kiezen tussen esthetiek en gebruiksgemak. De nieuwe keuken en badkamer  zijn tegelijkertijd mooi en praktisch én je blijft in beide ruimtes dezelfde typerende stijl herkennen.

Afwerking & materiaalkeuze 

Keuken op maat

  • Keukenkasten: in de massa gekleurde laminaat & verstekgreep
  • Op maat gemaakte en gelakte aluminium spatwand van ons zusterbedrijf Alu-Coating
  • Keramisch werkblad in 10mm Dekton met onderaan laminaatversteviging
  • Kwalitatief hoogwaardige inbouwtoestellen van topfabrikant Miele®
  • Plaatsing Gyproc wanden met geïntegreerde (sfeer)verlichting

Badkamer op maat

Als basismateriaal voor het op maat gemaakte badkamermeubilair kozen we voor in de massa gekleurde Volkern platen. Dit Trespa plaatmateriaal is waterwerend, onderhoudsvriendelijk en hittebestendig waardoor het materiaal niet uitzet of kromtrekt onder invloed van sterke temperatuurswisselingen. Het minimalistisch badkamerdesign met geïntegreerd ligbad en verborgen kastruimte onder het bad trekt de strakke look van de nieuwe keuken door naar de badkamer.

Maatwerk binnendeuren

De binnendeuren in de gang bestaan uit op maat gemaakte, massieve blokkaders en zwart geverfde schilderdeuren. Deze samenstelling is oersterk, duurzaam én budgetvriendelijk.

Inspiratie Laat je inspireren

Catalogus

Kan je maar niet genoeg krijgen van onze realisaties? Of wil je je toch nog wat harder verdiepen in ons kunnen? Dan is onze catalogus zeker en vast het perfecte leesvoer voor jou. Vraag hieronder jouw gratis exemplaar aan en dompel je onder in ons verhaal.

Catalogus aanvragen