Vakwerk Project Kleipikker

Project Kleipikker

Project Kleipikker

Van keuken renoveren naar totale interieurafwerking

In deze prachtige villa in Brecht (Sint-Lenaerts) mocht interieurbedrijf Gyma de volledige keuken renoveren. De hele ruimte werd van vloer tot plafond gestript om er een nieuwe keuken op maat in te plaatsen met alles erop en eraan. Daar stopte ons werk niet, want naast die gloednieuwe leefkeuken plaatste Gyma nog heel wat andere interieuritems waar je naar wil blijven kijken.


Wat deze nieuwe keuken zo bijzonder maakt

Een doordacht keukenontwerp

Maximale leefruimte en een heerlijk ruimtegevoel. dat waren de kernwoorden voor het ontwerp van deze nieuwe leefkeuken. de keuze voor een open keuken, een zwevend werkblad en binnendeuren met zo weinig mogelijk hoekjes en kantjes was dan ook snel gemaakt.

Keukeninrichting & materiaalkeuze

  • Op maat gemaakte keukenkasten in zwarte mdf met verticale groeven
  • Zwevend werkblad (6 cm dik, in verstek) voor maximale beenruimte in onderhoudsvriendelijk belgian blue composietmateriaal
  • Ingewerkte dampkamp in plafond met recirculatie oplossing (om te vermijden dat er afvoerbuizen naar buiten toe nodig zijn)

Overige gyma realisaties in deze villa

  • Greeploos tv-meubel met verborgen kastruimte
  • Badkamerkasten en op maat gemaakt wandmeubel
  • “verborgen” binnendeur van keuken naar wasplaats in aluminium kader

Inspiratie Laat je inspireren

Catalogus

Kan je maar niet genoeg krijgen van onze realisaties? Of wil je je toch nog wat harder verdiepen in ons kunnen? Dan is onze catalogus zeker en vast het perfecte leesvoer voor jou. Vraag hieronder jouw gratis exemplaar aan en dompel je onder in ons verhaal.

Catalogus aanvragen